lunes, 12 de octubre de 2009

Diari del Seminari: 09-10-09

El divendres dia 9 d’octubre va ser una classe de seminari molt profitosa. Primer de tot, la Blanca ens va llegir un fragment del llibre “Amanecer”, ja que l’Annabel vol que cada dia algú llegeixi una mica. Tal i com havíem fet a la sessió anterior amb el Javi, quan va acabar de llegir, vam haver de dir-li: com ho havia fet, en què havia de millorar...
La veritat és que saber les opinions dels altres t’ajuda a solucionar els teus errors i serveix per motivar-te. Crec que és una cosa positiva que al final de cada lectura en fem una avaluació.

Una altra cosa que l’Annabel vol que treballem és portar notícies sobre l’actualitat educativa. Aquesta activitat es fa en parelles i aquest divendres els hi va tocar a la Sònia i a la Mònica. La notícia que van portar va ser la d’avançar el curs escolar al set de setembre i tenir una setmana de vacances al febrer. Això de portar notícies penso que és molt bona idea, perquè així estem al corrent del que passa i podem comentar-les amb els companys i així sabem l’opinió de cadascú.

A continuació, li vam entregar a l’Annabel el que havíem de portar escrit sobre el record que teníem de l’escola. Ella va barrejar els fulls, ens va entregar el d’una altra persona i els vam estar llegint. Als fulls s’explicava tot el que s’havia viscut a l’escola: les festes, els moments més agradables, els que ho eren menys, els professors que s’havien tingut, les matèries que agradaven més... Va ser divertit perquè a part de recordar tots aquests moments, també havíem d’intentar endevinar de qui era aquell escrit.

1 comentario: