viernes, 30 de octubre de 2009

Diari de COED: 16-10-09

Descripció:
A la classe de COED del divendres setze d'octubre, vam continuar amb els apunts que havíem començat a la classe anterior que tractaven sobre l'expressió oral i escrita que ha de tenir un bon mestre. En aquesta última sessió vam parlar de: la correcció ortogràfica, l'estructuració del text, la puntuació, la riquesa del vocabulari, la precisió del significat, l'abscència de barbarimes, l'ús de frases fetes i refranys, la morfosintaxi genuïna, l'ús correcte dels verbs i de la cal·ligrafia i la pulcritud.
A continuació, vam formar grups de tres persones per tal de contestar a unes preguntes sobre les rondalles i les llegendes i veure quines eren les diferències.
Reflexió:
Crec que ha estat molt útil el fet d'haver tractat el tema de l'expressió oral i expressió escrita, ja que de cara a ser mestres, és primordial que sapiguem expressar-nos i escriure correctament. Hi ha coses de les que hem parlat, en què cometo algunes errades; però gràcies a que ho hem refrescat i aclarit a la classe de COED, m'esforçaré per millorar en allò que fallo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario