jueves, 5 de noviembre de 2009

Diari de COED: 02-11-09

Descripció:
El dilluns dos de novembre, va ser quan vam dedicar les dues hores de classe en petit grup a explicar el procediment utilitzat a l'hora de fer la descripció d'un altre company.
Primer de tot, vam penjar les fotografies que havíem portat de la persona a la qual descrivíem per tota la classe i durant les dues hores vam anar sortint un per un, per tal d'explicar en dos minuts com havíem aconseguit fer la descripció i perquè; tot assenyalant algun tret característic que tingués la persona descrita.
Reflexió:
Va ser una classe molt dinàmica i la veritat és que va ser molt curiós escoltar el que explicaven els companys. Crec que el fet de penjar fotografies per tota la classe va ser una cosa molt original, ja que no ens vam centrar només en la descripció final i prou, sinó també en les fotografies i en els procediments utilitzats (cosa que em va anar bé per comparar com ho havien fet els companys i com ho havia fet jo).
També, com que havíem de sortir a parlar davant la classe, això em va ajudar a l'hora de perdre la por a parlar en públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario