martes, 17 de noviembre de 2009

Diari de Seminari: 13-11-09

El divendres dia tretze, l'Elena Carmona ens va fer la lectura d'un fragment del llibre "Memorias de una Geisha". Seguidament, li vam dir els seu punts forts i febles a l'hora de llegir en veu alta.
Com cada divendres, tocava "l'actualitat educativa" i aquest dia els va tocar a l'Àngel i a l'Elena Carmona també. Vam portar moltes notícies però la que van destacar va ser la que tractava sobre el rebuig d'un nen amb diabetis a la classe. La notícia deia que a una escola de Barcelona se li prohibia a un nen diabètic que utilitzés el seu "glucòmetre" i que es punxés. També explicava que no li deixaven anar d'excursió; és a dir, que l'excloïen pel sol fet de patir aquesta enfermetat. Finalment el van haver de canviar d'escola perquè es veu que la justícia tampoc havia ajudat gaire els pares.
Al posterior comentari de la notícia, va predominar la indignació entre tots els companys de Seminari, ja que realment és una vergonya que existeixin casos d'aquest tipus i creiem que com a mestres, no cal fer de "metges" però sí que si ens trobem amb un alumne amb alguna enfermetat hem d'ajudar-lo i acceptar el que té per tal que no es senti diferent a la resta de l'aula.
Finalment, l'Annabel ens va posar un power point de diferents efectes visuals per tal que nosaltres els interpretessim a la nostra manera. Amb això se'ns volia dir que les activitats de l'escola són com els jocs visuals de percepció, que hi ha molt punts de vista diferents i que poden haver-hi moltes solucions possibles i maneres de fer. Com a bons mestres hem d'entendre això.

No hay comentarios:

Publicar un comentario