miércoles, 11 de noviembre de 2009

Diari de Seminari: 11-11-09

Avui dia onze de novembre, hem començat la classe de Seminari amb la lectura individual que fem cada dia. Però avui m'ha tocat fer-la a mi, i he llegit un fragment del llibre "El curiós incident del gos a mitjanit" que tracta d'un nen autista que vol descobrir qui ha matat el gos de la seva veïna i gràcies a aquesta investigació, descobreix i qüestiona la conducta dels adults, cosa que no li agrada gaire. Com sempre, al final de la lectura hem comentat què s'ha fet bé i què s'ha de millorar.
A continuació, hem estat comentant el panorama de les revistes educatives a Catalunya partir d'un informe que vam preparar prèviament per parelles. Hem estat comentant els resultats als quals hem arribat i el procediment utilitzat. Al comentar-ho, ens hem adonat que la manera que hem tingut d'elaborar aquest informe sobre les revistes, ha estat diferent a cada parella; ja que uns ho han fet de forma esquemàtica, els altres ho han portat redactat i altres només s'han centrat i aprofundit en tres o quatre revistes. Sigui com sigui, tots em pogut conèixer una mica més sobre aquest món. Crec que aquesta activitat ens ha servit per veure que hi ha moltes revistes educatives (tant per nens com per docents) i també per saber que si en un futur necessitem utilitzar-les pel que sigui, sabrem on i què buscar.
Finalment, ens hem estat passant els informes per tal de veure la feina dels altres i hem parlat sobre si anàvem molt al cinema, al teatre, a museus o si llegíem llibres.
Aquí poso un link per tal de comprovar el panorama de les revistes educatives:

No hay comentarios:

Publicar un comentario