sábado, 28 de noviembre de 2009

Diari de COED: 23-11-09

Descripció:
El dilluns dia 23 de novembre van començar les exposicions orals sobre el territori i ens vam agrupar en petit grup. És a dir, de deu a onze va ser el torn del meu grup (l'A) i d'onze a dotze va ser el torn del grup B.
Les parelles que van exposar del grup A, amb els seus respectius temes, van ser:
  • El Macià Bagur i la Laura Sánchez (L'illa de Menorca).
  • El Marc Pérez i l'Eduard Santos (El Baix Llobregat).
  • L'Ailén Marino i la Laura Millán (Festes de maig a Badalona).
  • L'Anna Llongueras i l'Anna Español (Sant Andreu de Palomar).

Les exposicions havien de durar sis minuts i mentre s'estaven fent, eren avaluades per la Lluïsa Cirera i el Xavier Àvila (ja que la nota anirà tant per COED, com per GiTIC). La resta de la classe també havíem d'avaluar a cada una de les parelles d'aquell dia. Per avaluar-les havíem de remarcar quins aspectes positius i quins aspectes a millorar s'observaven; tenint en compte l'objectiu de l'exposició, la introducció, la selecció i ordenació de les idees, el temps, el llenguatge coporal, la veu, l'actitud, la correcció lingüística... Finalment se'ls havia de puntuar segons el criteri de cadascú.

Reflexió:

El tema de totes les parelles, era el del territori on vívien o d'on eren, i cada lloc era diferent. Això demostra que a la classe hi ha gent de molts indrets. Fer aquestes exposicions del territori és curiós, perquè vulguis o no, t'ajuda a conèixer característiques de llocs que són pròxims a tu i que no coneixies. Per exemple, en el cas de l'Ailén i la Laura que van parlar de les festes de Badalona; he de dir que jo personalment no coneixia aquestes festes, però la seva exposició em va servir per aproximar-m'hi una mica.

En aquestes exposicions s'havien de mostrar els continguts apresos tant a GiTIC, com a COED. Pel que fa a GiTIC, es va utilitzar el recurs del Power Point, ja que en vam aprendre el seu funcionament en una de les classes, i es van adjuntar sons i vídeos. En aquest sentit crec que tots han utilitzat els correctes recursos tecnològics per a les seves exposicions.

Pel que fa referència a la veu, gesticulació, correcció lingüística, actitud, etc. crec que alguns potser destacaven més en uns punts que altres, però en general , tots van fer correctament el que es demanava.

L'únic que no vaig veure gaire clar, és el fet que en algunes exposicions es va aprofundir massa en alguna de les característiques d'aquell territori i crec que es va deixar de banda el territori en sí.

D'aquestes quatre exposicions que s'han fet de moment, en vaig extraient idees per millorar la meva exposició del dia 21 de desembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario