lunes, 16 de noviembre de 2009

Diari de COED: 13-11-09

Descripció:

El dia tretze de novembre, vam seguir amb l'exercici de recitació. Aquell dia els hi va tocar a quinze companys més i també vam fer allò de grabar-los i d'avaluar-los, igual que havíem fet la setmana anterior.
A continuació, a la segona hora de classe, va començar el primer debat. Aquest, tractava sobre les diferències entre l'escola pública i la privada. Els defensors de l'escola pública eren el Pere, el Marc, l'Alba, l'Oscar i l'Esteve. I els defensors de la privada eren el Carles, l'Àngel, el Macià, la Marta i el Javi.
Per fer el debat, primer van sortir dos representants de cada grup a fer l'argumentació del per què l'escola pública o la privada; i a continuació, van començar les refutacions de cada grup. Un cop acabades les refutacions, van exposar les conclusions que n'havien extret per tal de finalitzar el debat.
Reflexió:
Els poemes i rondalles que es van recitar durant l'hora van ser molt interessants i crec que hi va haver companys que ho van fer molt bé i que s'ho portaven molt ben preparat; tant a nivell d'expressió, de gesticulació, vocalització, elecció del tema...
Respecte al debat, crec que el tema estava molt ben escollit i que era molt apropiat per a debatre, ja que el dilema de l'elecció de l'escola pública i privada crec que es dóna freqüentment quan els pares han d'escollir la millor escola pels seus fills.
Veure com ho havien fet em va servir per analitzar què és el que he de fer de cara al debat que realitzaré més endavant i què és el que no he de fer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario