domingo, 1 de noviembre de 2009

Qui és ella?


L’Elena Carmona Palau va néixer el dia cinc de febrer de l’any 1988. Per tant, té vint-i-un anys. Viu a l’Hospitalet de LLobregat amb els seus pares i té una germana més gran que ja s’ha independitzat. No són família nombrosa.

Físicament és prima i d’alçada medeix 1,68 m. Té els cabells castanys i una mica ondulats, els quals a vegades porta recollits o deixats anar. És molt pigada i això li dóna un toc característic. Els seus ulls són de color marró.

Vesteix amb roba còmoda: texans i samarretes. De calçat sempre porta sabates planes com per exemple “manoletinas” i botins i botes sense tacó. Com a complement, porta sempre els mateixos anells i un d’ells li agrada en especial, ja que li van regalar els seus amics quan va fer divuit anys. Li agrada també portar polseres i sempre porta arracades grosses. Tot això demostra que és una noia presumida.

Respecte als seus gustos es pot dir que li agrada el color blau i com a menjar, la pizza i la pasta.
El bàsquet és la seva passió i porta jugant en un equip de l’Hospitalet des de fa molt temps. Sortir de festa amb els amics també és una de les seves aficions; pràcticament cada cap de setmana hi surt. Escoltar música, anar de compres i anar a la platja (especialment la de Cunit) també són alguns dels seus “hobbies”.

Manies estranyes no en té, però no suporta les serps. Diu que no les pot ni veure per la televisió!

Pel que fa als seus trets psicològics, l’Elena és una persona molt simpàtica i alegre, però alhora una mica tímida. Acostuma a posar-se vermella en situacions compromeses. El seu punt fort és que és sincera, per tant, el que més valora en una persona és la seva sinceritat. I el seu punt feble és que desconfia de les persones, potser perquè busca si aquestes són sinceres o no.

Finalment puc dir, gràcies a l’experiència d’aquest mes i mig d’universitat, que és una noia treballadora i estudiosa i això és un aspecte que s’agraeix molt a l’hora de treballar en grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario