domingo, 6 de diciembre de 2009

Diari de COED: 30-11-09

Descripció:

El dia trenta de novembre vam fer classe de COED, i vam continuar amb les exposicions del territori.

Aquest dilluns els va tocar a les parelles següents:

Mar Gascó i la Núria Maldonado (Festa major de Premià de Mar)
Lorena Padilla i l’Eva Ladevesa (Montcada i Reixac)
Pere Mussoll i l’Àngel Carrillo (La Cerdanya)
Paula Antonell i la Sara Garcia (Mataró i Argentona)


Totes les parelles van utilitzar PowerPoint i alguns vídeos de presentació del seu territori. En aquest sentit es van adaptar bé als criteris que es demanen des de l’assignatura de GiTIC.

Igual que la setmana anterior, també se’ls havia d’avaluar segons l’objectiu de l’exposició, la selecció i ordenació de les idees, el temps, el llenguatge, la veu, l’actitud... I tot això s’havia de classificar entre aspectes positius i negatius, per acabar posant una nota numèrica.

Reflexió:

Pel que vaig poder observar, tots van ordenar bé les idees i la majoria van seleccionar correctament el que volien dir. L’ús de powerpoints és un bon suport per allò que es vol explicar, ja que et serveix per mostrar les fotografies del territori, situar-lo en un mapa...
Com a aspectes positius dir que la majoria van respectar correctament el temps, però també cal destacar que potser hi va haver alguna parella que no van fer gaires modulacions de veu ni van gesticular gaire; però s’ha de tenir en compte que els nervis traeixen molt.
Segueixo opinant que aquest exercici va molt bé per perdre la por a parlar en públic, per conèixer altres territoris i per aprendre de les maneres de fer dels companys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario