domingo, 6 de diciembre de 2009

Diari de Seminari: 04-12-09

El divendres dia quatre, com que el dia anterior l’Ethel no havia pogut fer la lectura en veu alta, la va fer i ens va llegir un fragment del llibre de l’Albert Espinosa anomenat “El mundo amarillo”. La Ariadna també va llegir perquè li tocava aquell dia i ens va llegir un conte del Quim Monzó. La veritat és que les dues ho van fer molt bé.

A continuació, la Blanca, l’Ariadna i el Pau, ens van portar l’actualitat educativa de l’última setmana i van trobar moltes notícies sobre el tema. Però d’elles van destacar una carta d’una professora de Madrid que parlava sobre l’autoritat del mestre i que estava molt enfadada amb com actuaven els joves avui en dia. El tema de l’autoritat del mestre ens va donar molt que parlar. Vam dir que no s’ha de confondre autoritat amb autoritarisme, que els pares també influeixen en l’autoritat del mestre... Realment és un tema que cal tenir en compte i del qual cal reflexionar perquè es pot convertir en un greu problema si no es duu a terme com cal.

El dia anterior no vam acabar les exposicions de les escoles visitades el dimarts de “la setmana extraordinària” i és per això que l’Elena, la Laura i el Javi van explicar les seves experiències.


No hay comentarios:

Publicar un comentario