viernes, 4 de diciembre de 2009

Diari de Seminari: 02-12-09

El dimecres dia 2 de desembre vam començar les exposicions de les escoles que havíem visitat el dimarts de "la setmana extraordinària". Les dues hores de classe, vam estar fent això, però com que hi havia moltes coses per explicar ens vam allargar una mica i no tots ho vam poder exposar aquell dia i ni es va tenir temps per a què l'Ethel pogués fer la lectura en veu alta. Tot i això, crec que va ser una classe molt interessant perquè vam poder conèixer les experiències a les escoles dels nostres companys i n'hi havia de molt curioses!
Els que van fer la presentació van ser: el Sergio, la Cristina, la Ethel, l'Helena, l'Àngel, l'Eva, la Ariadna, el Pau i la Sònia.
Molts van explicar que la seva experiència a l'escola havia estat molt positiva, però altres van comentar que havíen sortit d'allà molt desmotivats perquè s'havien trobat que el centre no savia que havíen de venir i per tant no s'hi van poder estar molta estona, o altres que l'experiència no va ser com s'esperaven... Però en general, encara que hi haguéssin hagut alguns inconvenients, tothom va coincidir que el fet d'anar a passar un dia a una escola era la millor manera d'aproximar-nos a la realitat que viurem en un futur.
La veritat és que se'm van passar les dues hores de classe molt ràpides perquè vaig trobar les explicacions dels meus companys molt interessants. Crec que aquest "exercici" de presentació, ha anat bé per conèixer altres realitats i maneres de treballar i perquè cadascú es vagi decantant cap el tipus de centre que vol anar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario